Kysely: Miten Leijapuistoa tulisi kehittää, mitä ajattelet Prisman rakentamisesta?

Alla olevassa kyselyssä voit vastata, miten sinä kehittäisit Kirkonseudulla sijaitsevaa Leijapuistoa, jossa sijaitsevat mm. Leija-kirjasto ja S-market.

Ilmakuvan keskellä näkyvä viheralue on Leijapuistoa. Oikealla näkyy S-marketin rakennus, vasemmassa laidassa Leija-kirjasto. Tulevaisuudessa puiston jäljellä olevasta osasta noin puolet peittynee Prisman alle. (Kuva: Jani Saarenpää)

Suunnitelmat Ylöjärven S-Marketin laajentamisesta Prismaksi ovat nytkähtäneet eteenpäin, ja suunnitelmat ovat nähtävissä Leijapuiston kaavaluonnoksesta.

Samalle Leijapuiston alueelle kirjaston kainaloon on kaavailtu aiemmin myös kulttuuri- ja monitoimitaloa, jonka puolesta muun muassa kaupungin hyvinvointilautakunta ja Ylöjärvi seura liputtavat.

Alla olevassa kyselyssä voit vastata, miten sinä kehittäisit Leijapuistoa. Onko Prisma tervetullut, entä kulttuuri-monitoimitalo? Pitäisikö alue säilyttää kenties rakentamattomana? Kysely on nimetön ja sen vastauksia voidaan käyttää osana jatkojuttua.

Kysely on sulkeutunut. Lukijoiden antamia vastauksia pääset lukemaan täältä.

Lue myös:

Tältä näyttää uusi Prisma! S-marketin laajennus muuttaa Kirkonseudun liikennöintiä ja pysäköintiä – luvassa uusi tie

Nokia sai Virtansa, mutta saadaanko Ylöjärvelle kulttuuritalo? – Prisman rakentamisen jälkeen Leijapuistoon jäisi sopiva tila

Mielipidekirjoitus: Leija-puiston tulevaisuus villein visioin – Näen hankkeessa paljon mahdollisuuksia

POK investoimassa 20 miljoonaa Ylöjärvelle, Prisma valmistumassa vuoden 2022 loppupuolella

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?