Yksi uusi koronatartunta perjantaina

THL:n tartuntatautirekisteriin merkittiin perjantaina 27.8. yksi uusi koronatartunta Ylöjärvelle. Kokonaisluku tartunnoissa on nyt 414.

(Arkisto)

Uusia koronatartuntoja on varmistettu tällä viikolla kaksitoista: tiistaina 24.8. viisi, keskiviikkona 25.8. ja torstaina 26.8. kumpanakin päivänä kolme kappaletta ja perjantaina 27.8. yksi uusi tartunta.

Viime viikolla (viikko 33) Ylöjärvelle merkittiin yhteensä seitsemän koronatartuntaa, mikä on huomattavasti vähemmän kuin edeltävillä viikoilla.

Viime viikon tartunnat merkittiin tartuntatautirekisteriin seuraavasti: tiistaina 17.8. lisättiin yksi tartunta, keskiviikkona 18.8. kaksi tartuntaa ja viikonloppuna 21.–22.8. neljä uutta koronatartuntaa.

Toissa viikolla (viikko 32) tartuntoja merkittiin rekisteriin jopa 34 kappaletta.

Sitä edellisellä viikolla (viikko 31) tartuntoja varmistettiin yhteensä 22, viikolla 30 tartuntoja varmistui 26 ja viikolla 29 niitä merkittiin 23.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on edelleen laskusuunnassa, ja tänään perjantaina se on THL:n koronakartan mukaan 102,6. Luku kuvaa koronatartuntojen määrää sataatuhatta asukasta kohti viimeisen 14 vuorokauden aikana.

Lue myös: Rokotuspäiviä Kurun terveysasemalla – tarkoitettu ykkös- ja kakkosrokotuksiin

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?