Koronatartunnat vihdoin laskussa Ylöjärvellä – viime viikolla jäätiin kauas edellisviikkojen lukemista

THL:n tartuntatautirekisteriin merkittiin viikonlopun 21.–22.8. aikana neljä uutta koronatartuntaa Ylöjärvelle. Kokonaisluku tartunnoissa on nyt 402.

(arkisto)

Viime viikolla (viikko 33) Ylöjärvelle merkittiin yhteensä seitsemän koronatartuntaa, mikä on huomattavasti vähemmän kuin edeltävillä viikoilla. Tänään maanantaina ei merkitty uusia tartuntoja.

Viime viikon tartunnat merkittiin tartuntatautirekisteriin seuraavasti: tiistaina 17.8. lisättiin yksi tartunta, keskiviikkona 18.8. kaksi tartuntaa ja viikonloppuna 21.–22.8. neljä uutta koronatartuntaa.

Toissa viikolla (viikko 32) tartuntoja merkittiin rekisteriin jopa 34 kappaletta. Tartuntoja listattiin seuraavasti: tiistaina 10.8. 14 kappaletta, keskiviikkona 11.8. kolme, torstaina 12.8. neljä, perjantaina 13.8. kolme ja viikonloppuna 14.-15.8. kymmenen tartuntaa.

Sitä edellisellä viikolla (viikko 31) tartuntoja varmistettiin yhteensä 22, viikolla 30 tartuntoja varmistui 26 ja viikolla 29 niitä merkittiin 23.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on laskusuunnassa, ja tänään maanantaina se on THL:n koronakartan mukaan 128,2. Luku kuvaa koronatartuntojen määrää sataatuhatta asukasta kohti viimeisen 14 vuorokauden aikana.

Lue myös:

Haluatko aikaistaa kakkosrokotustasi? – Se onnistuu walk in -rokotuksissa ensi viikolla

Rokotuspäiviä Kurun terveysasemalla – tarkoitettu ykkös- ja kakkosrokotuksiin

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?