Miss Ylöjärvi tekee hyvää: Ylöjärvi laitetaan sunnuntaina siistiksi yhteisvoimin

Milla Antikainen (kesk.) ja Julia Podkolina (oik.) tempaisevat Ylöjärven siistimiseksi. (Arkistokuva: Matti Härö)

Hallitseva Miss Ylöjärvi Milla Antikainen sekä ensimmäinen perintöprinsessa Julia Podkolina järjestävät siivoustempauksen ja kilpailun yhteistyössä Ylöjärven kaupungin sekä ekologisten tuotteiden maahantuojan Bambusetin kanssa.

Milla Antikaisen ja Julia Podkolinan leikkimielisessä kilpailussa tunnin aikana kolme eniten roskia kerännyttä voittaa bambuset.fi:n lahjoittaman ympäristöystävällisen tuotepaketin. Ylöjärven kaupunki puolestaan huolehtii kilpailijoiden siivousvälineistä, joten omia välineitä ei tarvitse olla mukana.

Miss Ylöjärvi Antikainen sekä perintöprinsessa Podkolina tarjoilevat kaikille osallistujille grillimakkaraa ja mehua.

Tapahtumapäivänä eli sunnuntaina 15. elokuuta kokoonnutaan Teivon grillikatoksen luona kello 12. Ilmoittautua voi painamalla ”osallistu”-nappulaa Facebookin tapahtumasivulla tai laittamalla sähköpostilla osoitteeseen antikainen.milla@gmail.com.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?