Lukupaketti: Ilmalämpöpumput menevät kaupaksi, voisiko Ylöjärvelle tulla kukkaketo, korona taas kiihtynyt Ylöjärvelläkin

Tämänviikkoisesta lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikolla ilmestyneitä uutisia.

 

Marjatta ja Seppo Wirén saivat kotinsa olohuoneeseen pelastajan ennätyshelteille. Ilmalämpöpumppu on kuulemma niin ihana, ettei kotoa malttaisi poistua ollenkaan. Asentajan mukaan laitteita asennetaankin koteihin nyt urakalla.

Lue juttu: Ilmalämpöpumppuja asennetaan nyt ennätystahtia – Wiréneillä pumppu korvasi pöytätuulettimet: ”Ihanaa on, mutta harmittaa, ettei konetta tullut hankittua aiemmin”

 

Korona kiihtyy Ylöjärvellä, tällä viikolla tartuntatautirekisteriin merkittiin 14 uutta tartuntaa.

Lue juttu: Ylöjärvelle lisättiin torstaina jälleen yksi uusi koronatartunta

 

Pikaotanta ylöjärveläisten seura-aktiivien mielipiteistä kuvaa urheilumaailman suhtautumista perjantaina alkaviin Tokion olympiakisoihin; se liikkuu laidasta laitaan.

Lue juttu: Olympiatuli palaa suurella riskillä – Ylöjärveläisten urheiluihmisten mielipiteet kisojen järkevyydestä menevät ristiin: ”Ei mitään järkeä”

 

Kuten mitä tahansa materiaa kesämökkiäkin pitää osata käyttää ja huoltaa oikein. Jos huoltohommat eivät lyhyen kesäloman aikana maistu, ne voi ulkoistaa mökkitalkkarille.

Lue juttu: Tuoreelle mökkeilijälle kesäkodin huoltotarpeet voivat tulla yllätyksenä – Apuun voi kutsua mökkitalkkarin: ”Asiakkaita, jotka haluavat tulla mökille kuin valmiiseen pöytään, on aina vain enemmän”

 

Ylöjärvelle on perustettu hiljattain kuntalaisaloite auringonkukkapellon kylvämiseksi keskustan alueelle. Aloitetta perustellaan muun muassa sillä, että auringonkukat paitsi elävöittävät ympäristöä myös muokkaavat maata juuristollaan ja toimivat ravinnonlähteenä linnuille.

Lue juttu: Pääkirjoitus: Auringonkukkapelto tai kukkaniitty Ylöjärvelle? Kukat elävöittäisivät kaupunkiympäristöä ja auttaisivat pörriäisiä

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?