Pennantanhuan peruskorjaus haittaa kiinteistöille kulkua Haavistolla – väliaikainen kiertotie käytössä työmaan loppuajan

Peruskorjaus valmistuu vuoden 2021 aikana. Liitostöistä aiheutuu lyhyitä käyttöveden katkoja, joista tiedotetaan erikseen.

Pennantanhuan loppupään sekä Tiikontanhuan kiinteistöihin pääsee työmaan aikana väliaikaista kiertotietä pitkin. (Kuvituskuva)

Pennantanhuan peruskorjaus etenee Haaviston alueella Kirkonseudulla. Tien peruskorjauksen kakkosvaihe käynnistyi toukokuun alkupuolella Pennantanhuan loppupäästä. Nyt peruskorjaus on edennyt Pennantanhuan ja Tiikontanhuan risteykseen. Ylöjärven kaupunki tiedottaa, että tämä estää normaalin kulun Pennantanhuan loppupään sekä Tiikontanhuan kiinteistöihin.

Kiinteistöihin järjestetään kulku väliaikaista kiertotietä pitkin Tiikontanhuan päästä Leijatielle. Kiertotie on käytössä koko työmaan loppuajan. Myös Pennantanhuan päästä on väliaikainen kiertotie Tiikontanhualle. Kiertoteiden linjaukset ovat nähtävillä kaupungin verkkosivuilla olevassa kartassa.

Ylöjärven kaupunki toteuttaa Pennantanhuan peruskorjauksen vuoden 2021 aikana. Peruskorjauksen yhteydessä rakennetaan uusia katualueen kuivatukseen liittyviä sadevesiviemäreitä, uusitaan runkovesijohtoa ja korjataan viemäreitä.

Kadut kaivetaan auki koko leveydeltään ja liikenne suljetaan työn ajaksi. Kulku kiinteistöjen pihoihin autolla estyy hetkittäin töiden etenemisen mukaan. Ajoneuvoliittymät ovat poissa käytöstä pääsääntöisesti muutamia päiviä, jolloin ajoneuvoja tulee säilyttää kadun varressa. Liitostöistä aiheutuu lyhyitä käyttöveden katkoja. Kaupunki tiedottaa veden katkoksista erikseen.

Lue myös: Pennantanhuan peruskorjaus alkoi maanantaina – työt haittaavat liikennettä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?