Kuuselan rannalla ei nyt kannata uida – vesinäytteessä havaittu liikaa kolibakteeria

Huonolaatuinen uimavesi voi aiheuttaa terveyshaittaa. Uusi vesinäyte valmistuu ensi viikolla.

Kuuselan rannalla ei suositella uimista ennen kuin uuden vesinäytteen tulos valmistuu. Kuuselan veneranta kuvattuna hellekesänä 2018. (Kuva: Vilma Kaura)

Kuuselan uimarannalla ei toistaiseksi suositella uimista huonon vesinäytetuloksen takia. Ylöjärven kaupunki tiedotti aamulla, että viranomaisen maanantaina 21.6. ottamassa vesinäytteessä on havaittu raja-arvot ylittävä määrä E. coli -bakteeria. Suolistoperäinen bakteeri voi aiheuttaa terveyshaittaa.

Viranomainen ottaa uuden vesinäytteen tänään. Vesinäytetulos valmistuu ensi viikolla (viikko 26). Uimista ei suositella ennen uuden tuloksen saapumista. Kaupunki tiedottaa asiasta lisää vesinäytetuloksen valmistuttua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?