Lukupaketti: Veittijärven saunalle ehkä uhkasakko, uusi nuorisotila liikkuu renkailla, tätä mieltä lukijat ovat kuntavaalituloksesta…

Tämänviikkoisesta lukupaketista pääset lukemaan kootusti viikon kiinnostavimmat uutiset.

Johtava kaupungin rakennustarkastaja Katja Helenius esittää tulevan keskiviikon kokouksessa ympäristölautakunnalle, että tämä kehottaisi Veittijärven saunan omistajaa ja Ylöjärven avantouimareita lopettamaan saunatoiminnan, joka on jatkunut Kesäniemessä.

Lue juttu: Ympäristölautakunta vaatinee: Veittijärven saunatoiminta pitää lopettaa – tehosteena jopa uhkasakko

 

Kysyimme ylojarvenuutiset.fi:ssä kuntavaalituloksien julkistamisen jälkeen, millaisia tunteita vaalitulos lukijoissa herättää. Kommenteissa lukijat kertovat muun muassa pelkäävänsä Ylöjärven taantumista, kun taas toisten mielestä vaalitulos on juuri sellainen kuin Ylöjärvikin on.

Lue juttu: Näin jakautuneita tunteita kuntavaalitulos herättää YU:n lukijoissa: ”Tekisi mieli muuttaa Ylöjärveltä pois”, ”Lopputulos paras mahdollinen”

 

Ylöjärven lukion uudet opiskelijat on valittu. Mikäli kaikki valitut ottavat opiskelupaikan vastaan, aloittaa lukion syksyllä 165 opiskelijaa, joista 125 yleislinjalla ja 40 yrittäjyyslinjalla.

 

Lue juttu: Ylöjärven lukioon 165 uutta opiskelijaa – sisäänpääsyn keskiarvoraja laski viime vuodesta

Kesällä nuorisotilat ovat kiinni, mutta nuoriso-ohjaajat Elina Mäkelä ja Sohvi Sorsa kiertävät kohtaamassa nuoria Rundi-autolla, joka on tämän kesän uutuus Ylöjärvellä.

 

Lue juttu: Liikkuva nuorisotila Rundi ajelee nuorten perässä pitkin kesää: Näin Rundin voi kutsua sinne, missä itse hengailee

 

Viljakkalan teatteriyhdistys Wimman tämänkertaisessa näytelmässä yleisöä naurattavat Pehmokummun sisarkatras Maire, Irja ja Pia sekä Rautakallion poikamiesveljekset Reijo ja Väinö. Kesäteatteri saa ensi iltansa lauantaina 19.6. Viljakkalan yhtenäiskoulun puistossa.

Lue juttu: Kesäteatteri tekee paluun Viljakkalaan koronan tuoman välivuoden jälkeen – Luontaishoitola Pehmokumpu tarjoaa taattua kotimaista huumoria

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?