Äänestäjä, löydä oma ehdokkaasi Ylöjärven Uutisten vaalikoneella

Ylöjärven Uutisten vaalikone on äänestäjän apuna oman ehdokkaan löytämisessä. Vaalikoneella voit tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiisi. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Ylöjärven Uutisten toimitus. Vaalikone löytyy osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/vaalikone.

Ylöjärven Uutisten vaalinetistä löydät vaalikoneen lisäksi paljon muitakin vaalisisältöjä. Vaalinetti löytyy osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/kuntavaalit.

Vaalinetti kokoaa yhteen kaiken oleellisen kuntavaaleista Ylöjärvellä:

Vaalisivustolta saat paljon tietoa äänestyspäätöksesi tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?