Tampereen Uros Live -areenan avajaisissa vahva ylöjärveläisedustus – lavalle nousevat Eppu Normaali ja Santtu-Matias Rouvalin johtama Tampere Filharmonia

Tampereella parhaillaan rakentuvan Uros Live -areenan avajaiset järjestetään 15.12.2021. Avajaistapahtuman pääesiintyjinä nähdään ylöjärveläinen suomirockin suuruus Eppu Normaali sekä Tampere Filharmonia, jota johtaa Ylöjärvellä asuva ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali. Vierailevana pianistina toimii Iiro Rantala.

Avajaiskonsertissa kuullaan laaja kattaus yhtyeen jättihittejä liki 100-päisen Tampere Filharmonian säestämänä. Eppu Normaali on esiintynyt tamperelaisorkesterin kanssa edellisen kerran viisi vuotta sitten vuonna 2016. Tällöin yhtye juhlisti 40-vuotista taivaltaan loppuunmyydyllä stadionkeikalla Tampereen Ratinassa sekä Espoon Metro-Auto -areenalla.

Areenayhtiön mukaan avajaisten muu ohjelma tarkentuu myöhemmin. Ohjelman lisäksi yleisöllä on mahdollisuus tutustua areenan ravintola- ja viihdepalveluihin. Avajaistapahtuman lipunmyynti alkaa Lippupisteessä perjantaina 4.6. klo 9.00.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?