Ylöjärven Uutisten vaalikone auttaa äänestäjää oman ehdokkaan löytämisessä

Ylöjärven Uutisten vaalikone on julkaistu osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/vaalikone. Vaalikone tarjoaa äänestäjälle näkökulmia oman ehdokkaan löytämiseen, sillä vaalikoneella voi tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiinsa. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Ylöjärven Uutisten toimitus.

Vaalikone on tärkeä osa Ylöjärven Uutisten kuntavaalisivustoa, joka löytyy osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/kuntavaalit. Sivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset sekä perustiedot puolueista ja vaaleista. Lisäksi kuntavaalisivusto sisältää Ylöjärven ehdokasgallerian, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

Vaalisivustolta ylöjärveläiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalikoneessa näkyvät ne ehdokkaat, jotka ovat rekisteröityneet Ylöjärven Uutisten vaalikoneen vastaajiksi. Ehdokkaat voivat edelleen rekisteröityä vaalikoneeseen, minkä jälkeen he saavat sähköpostiinsa vaalikonekutsun ja voivat tallentaa vastauksensa. Rekisteröityä voi osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/ehdokkaalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?