Pennantanhuan peruskorjaus alkoi maanantaina – työt haittaavat liikennettä

Ylöjärven kaupunki peruskorjaa Pennantanhuaa tänä vuonna. Työt alkoivat maanantaina, tiedottaa Ylöjärven kaupunki.

Kiertoteille on näkyvät opasteet.

Pennantanhuan peruskorjauksessa kaupunki rakentaa uusia katualueen kuivatukseen liittyviä sadevesiviemäreitä, uusiii runkovesijohtoa ja korjaa viemäreitä.

Työt alkavat maanantaina 10.5. Pennantanhuan loppupäässä ja jatkuvat hulevesiviemärien, vesijohdon ja tien rakentamisella eteenpäin vaiheittain.

Peruskorjauksessa kadut kaivetaan koko leveydeltään auki ja liikenne suljetaan työn ajaksi. Kulku kiinteistöjen pihoihin autolla estyy hetkittäin töiden etenemisen mukaan.

Ajoneuvoliittymät ovat poissa käytöstä pääsääntöisesti muutamia päiviä, tällöin ajoneuvoja tulee säilyttää kadun varressa. Lyhyitä käyttöveden katkoja tulee liitostöiden yhteydessä. Veden katkoksista tiedotetaan erikseen.

Pennantanhuan päästä on väliaikainen ajoyhteys Tiikontanhualle, joka toimii työmaan ajan väliaikaisena kulkuyhteytenä kiinteistöille. Myös Tiikontanhuan päästä tehdään väliaikainen kulkuyhteys Leijatielle, joka on käytössä siinä vaiheessa, kun saneeraustyöt katkaisevat normaalin kulkuyhteyden Tiikontanhualle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?