Ylöjärven Uutisten kuntavaalisivusto kokoaa yhteen vaaliuutiset ja ehdokkaiden mielipidekirjoitukset

Ylöjärven Uutisten toimitus on seurannut kuntavaaleja paikallisesta näkökulmasta tiiviisti koko kevään ajan, ja vaalijutut ovat näkyneet vahvasti sekä ylojarvenuutiset.fi:ssä että painetussa lehdessä. Pelkästään vaaliaiheille omistettu Ylöjärven Uutisten kuntavaalisivusto löytyy osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/kuntavaalit.

Kuntavaalisivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset. Sivustolta löytyy myös perustietoa puolueista ja vaaleista.

Vaalisivustolta ylöjärveläiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalisivusto täydentyy vaalien lähestyessä

Toukokuun edetessä vaalisivustolla julkaistaan Ylöjärven Uutisten vaalikone, joka on äänestäjille kätevä työkalu ehdokkaiden mielipiteiden vertailuun ja oman ehdokkaan etsimiseen. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Ylöjärven Uutisten toimitus.

Ehdokasasettelun vahvistamisen 14.5. jälkeen vaalisivustolla julkaistaan myös Ylöjärven ehdokasgalleria, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?