Kokoontumisrajoitus 10 henkilöä toukokuun alusta alkaen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kertoi jatkavansa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista toukokuussa.

Aluehallintovirasto päätti jatkaa kokoontumisrajoituksia saamisensa selvitysten ja kokonaisharkinnan perusteella. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella osallistujamäärä rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Määräys on voimassa 16. toukokuuta saakka. Toukokuun alkuun saakka kokoontumisrajoitus on kuusi henkilöä.

Tapahtumia voi järjestää sallitulla osallistujamäärällä, jos ne pystytään järjestämään terveysturvallisesti. Tapahtumissa pitää noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Aluehallintovirasto suosittelee painokkaasti, että turhia lähikontakteja jaksettaisiin edelleen sinnikkäästi välttää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?