Koronarekisteriin merkittiin pari uutta tartuntaa viikonlopun aikana

Ylöjärvellä on varmistettu yhteensä 243 koronatartuntaa. Viime viikolla rekisteriin lisättiin yhteensä viisi tartuntaa.

(arkisto)

Viimeisimmät kaksi tartuntaa merkittiin THL:n ylläpitämään tartuntatautirekisteriin viikonlopun 17.-18.4. aikana. Tätä ennen uusia tartuntoja merkittiin rekisteriin kaksi kappaletta keskiviikkona 14.4. ja tiistaina 13.4. yksi kappale.

Toissa viikolla  tartuntoja lisättiin rekisteriin yhteensä seitsemän kappaletta: kolme viime viikonlopun aikana 10.-11-4.,  perjantaina 9.4. kaksi kappaletta, torstaina 8.4. yksi, keskiviikkona 7.4. ei yhtään ja tiistaina 6.4. yksi kappale.

Pääsiäisenä (pe 2.4.-ma 5.4.) rekisteriin merkittiin kolme uutta koronatartuntaa. Vielä pääsiäistä edeltävänä neljänä päivänä (ma 29.3.-to 1.4.) tartuntoja oli yhteensä 16 kappaletta. Sitä edellisellä viikolla (vko 12) tartuntoja merkattiin THL:n rekisteriin jopa 30 kappaletta.

Koronan ilmaantuvuusluku on Pirkanmaalla 100 000 henkilöä kohden  62,3. Kaksi viikkoa sitten luku oli 85,19.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?