Juho Ojareksella on painavaa asiaa – lue!

Kiitos! Anteeksi! Eteenpäin!

Oppia ikä kaikki, ja rapatessa roiskuu -ylilyöntejäkin. Kahden valtuusto-
kauden kokemuksella ruokahaluni kasvaa, asetan tavoitteeni nyt
kaupunginhallituksen puheenjohtajuuteen.

Nöyrä kiitos!

Kiitos siitä, että olette luottaneet minuun ja antaneet valtakirjan jo kahdeksan vuoden ajan hoitaa kotikaupunkimme asioita. Kokoomuksen Kunnallisjärjestö ry:n pitkäaikaisena puheenjohtajana teen aktiivisesti ruohonjuuritason työtä, ja tämän tehtävän ansiosta kaupunkilaisten asiat tulevat konkreettisiksi. Kaupunginvaltuutettuna, kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä kaupunginhallituksen jäsenenä olen asioiden valmistelun ja päätöksenteon ytimessä: tässä ja nyt. Lisäksi olen Ylöjärven kaupungin kehittämistoimikunnan sekä Tampereen elinvoima- ja osaamislautakunnan jäsen. Näistä avartavista ja antoisista luottamushenkilöpaikoistani saan kiittää teitä.

Anteeksi!

Joskus asiat menevät siihen pisteeseen, että keskustelu ylikuumenee ja asioiden mittasuhteet eivät vastaa enää todellisuutta. Vanha viisaus on nukkua yön yli tiukoissa paikoissa, haluankin kehittyä yön yli nukkumisen -ohjeen toteuttajana ja kanssaihmisten, eri ideologioita edustavien ihmisten kunnioittajana. Vanha sanonta käy joskus toteen: rapatessa roiskuu. Pyydän vilpittömästi anteeksi kaikilta, joita olen terävällä sanamiekalla sivaltanut, joskus liioitellustikin. Elämä opettaa, ikävuodet hiovat. Aina kaikki ei mene kuin elokuvissa, mutta yritysten ja erehdysten kautta eteenpäin.

Eteenpäin!

Viime kuntavaaleissa sain 331 henkilökohtaista ääntä. Se olisi oikeuttanut minut kaupunginhallituksen puheenjohtajuuteen. Silloin koin, että minulla ei ollut vielä riittävästi kokemusta niin vastuulliseen tehtävään. Tosin ajatuksenani oli, että olisin tarttunut tehtävään valtuustokauden puolessa välissä, kun kokemusta hallitustyöskentelystä on karttunut. Näin ei käynyt. Nyt asetan tavoitteekseni äänimäärän, jonka osoittaman luottamuksen turvin otan vastuunkantajan ison roolin. Nuorekas Ylöjärven kaupunki tarvitsee uuden suunnan pysähtyneisyyden vuosikymmenen jälkeen. On vastuunkannon uusi aika. Huolehditaan toinen toisistamme ja rakennetaan yhteistyötä. Uusin eväin. Eduskuntavaalieni sanoin, laitetaan leka hommiin!

Kerron mielelläni lisää ajatuksistani ja tavoitteistani sekä visioistani. Toivotan Sinut tervetulleeksi tukijoukkoihini! juho.ojares@ylojarvi.fi 050 464 5617

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?