Uusi kehitysjohtaja on tekniikan tohtori ja tulee Sipoosta

Ylöjärven kaupunginvaltuusto valitsi kehitysjohtajan virkaan tekniikan tohtori Sari Soinin kokouksessaan 12.4.2021. Soini aloittaa Ylöjärvellä 2. elokuuta, tiedottaa kaupunki.

(Kuva: Jani Saarenpää)

Sari Soini työskentelee tällä hetkellä kehittämispäällikkönä Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosastolla.

Tätä ennen hän on toiminut Kirkkonummen kunnan ympäristöpäällikkönä ja Espoon kaupungin ympäristökeskuksen kehittämispäällikkönä. Taustalla on myös pitkä tutkijaura Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Kehitysjohtajan viran hakuaika päättyi 26.2. Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 28. Yksi hakija perui hakemuksensa hakuajan päättymisen jälkeen. Haastatteluun kutsuttiin seitsemän hakijaa ja heistä kolme lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

Kehitysjohtaja luotsaa kaupungin strategisia ja monialaisia kehityshankkeita. Hän vastaa kaupunkistrategiaprosessista, osallistuu seutuyhteistyöhön ja toimii aktiivisesti eri verkostoissa tuoden kehitysideoita kaupungin käyttöön. Kehitysjohtaja vastaa myös hiilineutraali kunta (HINKU) -työstä, hyvinvointityöstä, toiminnanohjausjärjestelmän ja prosessien kehittämisestä sekä digitalisaation edistämisestä.

Kehitysjohtaja kuuluu kaupungin johtoryhmään ja toimii kaupunginjohtajan suorassa alaisuudessa kehityspalveluiden esimiehenä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?