Miltä ilmainen aamupalatarjoilu kouluissa kuulostaisi? Vastaa kyselyyn

Valtuustoaloite ilmaisesta aamupalatarjoilusta ylöjärveläisissä peruskouluissa jätettiin alkuvuodesta. Sivistysjohtaja Matti Hurstin mukaan aamupalakokeilua voitaisiin kokeilla ainakin muutamassa koulussa. Kyselyssä voit vastata, millaisia tunteita ilmainen aamupala herättää?

Esimerkiksi Lahdessa on tarjottu maksutonta aamupalaa neljässä peruskoulussa vuodesta 2019 saakka. Lahden kokeilussa noin 10–20 prosenttia oppilaista on tullut aamupalalle. Kustannukset ovat jääneet alhaisiksi, sillä ruokapalvelun työntekijät ovat kyenneet valmistamaan aamupalan muiden töidensä ohessa.(kuvituskuva)

Kommentteja voidaan käyttää osana koulujen ilmaista aamupalaa käsittelevää jatkojuttua.
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?