Ulkoilua viikonlopulle: Nelipäiväinen Kevättuulen polku tuo Vuorentaustan metsään tehtävärasteja lapsille

Luonto-Liiton Hämeenpiiri järjestää tehtävärasteja sisältävän Kevättuulen polun Vuorentaustassa 10.-14. huhtikuuta.

Vuorentaustan polulla on vihjeitä ja toiminnallisia tehtäviä, joiden avulla perheet pääsevät tutustumaan Luonto-Liiton lasten Kevätseurannan lajeihin, tuttuihin ja helposti tunnistettaviin eläimiin ja kasveihin. (arkistokuva)

Kevättuulen polku sijaitsee Vuorentaustassa Mastontien ja Tornitien risteyksen pikkumetsässä. Opaskyltti sijaitsee Tornitien varressa, josta polku lähtee heti metsän reunasta ja palaa lähes samaan paikkaan.

Polku on toiminnallinen. Kahdeksan vihjeen ja kahdeksan toiminnallisen tehtävän avulla perheet pääsevät tutustumaan Luonto-Liiton lasten Kevätseurannan lajeihin, tuttuihin ja helposti tunnistettaviin eläimiin ja kasveihin.

Polulla turvavälit muihin kulkijoihin pitäen pääsee turvallisesti havainnoimaan, tutkimaan ja touhuamaan yhdessä oman porukan kanssa.

Vuorentaustan lisäksi oma Kevättuulen polku on kierrettävissä 10.-14.4. myös Tampereen Pyynikinharjulla. Lähtö sijaitsee Pyynikin näköalapaikalla, jossa on opaskyltti. Polku kulkee kohti Pyynikin näkötornia, jonka osoite Näkötornintie 20.

Tulevilla viikoilla polkuja järjestetään muuallakin Tampereen ympäristössä. Polkujen sijainteja voi tarkastella  Luonto-Liiton verkkosivuilta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?