Ylöjärven Ilves kehittää toimintaansa ja etsii seuratoimijoita

Aktiivisia seuratoimijoita ja valmentajia tarvitaan aina lisää. (Arkistokuva)

Ylöjärven Ilves käynnistää salibandytoiminnan ja kehittää voimakkaasti jalkapallotoimintaa. Seura etsii nyt motivoituneita ihmisiä valmennukseen ja muuhun seuratoimintaan.

Ylöjärven Ilveksen salibandytoiminnassa on jo ennakkoilmoittautuminen käynnissä ja ikäluokkien sekä matalan kynnyksen harrasteryhmien rakenne alkaa hahmottua. Myös valmennuskoulutuksien suunnittelu on vauhdissa. Salibandyasioita vie eteenpäin projektipäällikkö Jenni Veijonen.

YIlves kertoo kehittävänsä aiempaa parempaa tukea valmennukseen ja valmennusosaamisen kehittämiseen.

– Moni on jo kouluttautunut aktiivisesti ja haluamme jatkossa tarjota yhä useammalle mahdollisuuksia kehittää itseään valmentajana. Meidän tulee pyrkiä turvaamaan jokaiselle tavoitteellisesti ikäluokissa harjoittelevalle pelaajalle osaava valmennus sekä luoda motivoivia oppimispolkuja valmentajille Perustamme lähiaikoina seuran valmennuksen ohjausryhmän, johon haemme vastuullisia eri tehtäviin ja ikävaiheisiin. Jos haluat olla mukana rakentamassa seuran valmennuksen tulevaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä, Ylöjärven Ilveksen puheenjohtaja Joni Ojamäki sanoo seuran tiedotteessa.

YIlves tavoittelee myös hyvää mallia jalkapallon pelaajapolun rakentumiseen 5 vs. 5 -ikäluokkien jälkeen, jolloin kohdataan muun muassa tasoeroja ja erilaisia odotusarvoja harrastukselle.

– Haluamme strategiamme mukaan mahdollistaa sekä matalan kynnyksen osallistumisen että tavoitteellisen ikäluokkatoiminnan pelaajillemme. Osalle on tärkeintä iloinen yhdessä harrastaminen ja osa hakee vahvemmin omaa huippuaan. Tavoitteellisessa toiminnassa yhteistyökumppaninamme on Tampereen Ilves, jonka kanssa kehitämme parhaillaan seurayhteistyömalliamme, Ojamäki kertoo.

Ylöjärven Ilves on uudistamassa hallitustoimintaansa. Joni Ojamäki on jäämässä pois hallitustyöstä.

– Lähdin itse mukaan seuran hallitukseen 2017 ja puheenjohtajaksi 2018. Joka päivä olen oppinut jotain uutta ja mielenkiintoista, niin itsestäni kuin seuratoiminnastakin. Sydämessäni olen kuitenkin valmentaja ja haluan keskittyä valmentajana kehittymiseen, joten en asetu ehdolle hallitukseen tämän toimikauden jälkeen. Jos seuratoiminta kiinnostaa niin ole rohkeasti yhteydessä minuun tai muihin hallituksen jäseniin, Ojamäki sanoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?