Tartunnat hieman laskussa Ylöjärvellä? – Aika näyttää, onko näin

THL:n tartuntatautirekisteriin merkittiin viime viikonlopun ja maanantain 29.3. aikana yhteensä viisi uutta tartuntaa Ylöjärvelle. Tartuntoja on nyt yhteensä 215 kappaletta.

(arkistokuva)

Tartuntojen määrä on hieman laskenut viime aikojen huippulukemista.

Perjantaina 26.3. tartuntoja ei merkattu rekisteriin lainkaan, viikonlopun 27.3.-28.3. aikana kaksi kappaletta ja maanantaina 29.3. kolme kappaletta. Tosin rekisteriin laitetaan uusia tartuntoja myös viiveellä – lähipäivät näyttävät, onko tartuntojen määrä oikeasti laskenut.

Tartuntoja merkattiin THL:n rekisteriin viime viikolla (vko 12) yhteensä jopa 30 kappaletta: Maanantaina 22.3. rekisteriin merkittiin kaksi tartuntaa. Tiistai 23.3. sen sijaan oli koko koronavuoden yksittäinen huippupäivä Ylöjärven tartunnoissa, kun rekisteriin merkittiin yhteensä 20 uutta tartuntaa. Keskiviikkona 24.3. rekisteriin merkittiin puolestaan viisi uutta tartuntaa, torstaina 25.3. vain yksi tartunta ja viikonloppuna kaksi.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku 100 000 henkilöä kohden on nyt 93,3. Koko maan luku on 161,6 ja Husin alueen 319,8.

Lue myös:

Viljakkalan Onnimanni-päiväkodissa korona-altistumisia

Rinteen päiväkodissa noin 20 korona-altistumista

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?