Tulossa taas ennätysviikko koronatartuntojen suhteen?

THL:n tartuntatautirekisteriin lisättiin torstaina 11.3. jälleen kolme uutta koronatartuntaa Ylöjärvelle. Tartuntoja on nyt yhteensä 145 kappaletta.

(arkisto)

Edellisen kerran tartunta merkattiin edellisenä päivänä eli keskiviikkona niin ikään kolme kappaletta.

Tiistaina 9.3. rekisteriin lisättiin neljä tartuntaa, mutta maanantaina ei lainkaan.  Tämä viikon saldo on siis tähän mennessä 10 tartuntaa.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on nyt 67, 1 (100 000 asukasta kohden). Edellisen 14 vuorokauden aikana luku oli 33,08.

Viime viikko (vko 9) oli Ylöjärvellä ennätyksellinen uusien koronatartuntojen suhteen: koko viikolla uusia tartuntoja merkittiin THL:n tartuntatautirekisteriin yhteensä 16 kappaletta, joka on suurin viikkokohtainen määrä koko koronavuoden aikana.

Viikon kokonaismäärästä viimeisin yksi tartunta merkittiin rekisteriin viikonlopun 6.-7.3. aikana, ja muuten tartuntoja lisättiin arkena jokaisena päivänä: Perjantaina 5.3. rekisteriin lisättiin viisi tartuntaa, torstaina 4.3. kolme, keskiviikkona 3.3. kaksi, tiistaina 2.3. kuusi ja maanantaina 1.3. yksi kappale.

Toissa viikolla (vko 8) uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä yhteensä seitsemän kappaletta: viikonloppuna 27.-28.2. kaksi kappaletta, perjantaina 26.2. kaksi kappaletta ja torstaina 25.2. kolme kappaletta.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?