Kaupunki kysyy ylöjärveläisten mielipidettä tulevaisuuden sote-palveluista

Ylöjärven kaupunki on käynnistänyt kyselyn, jonka avulla kartoitetaan ylöjärveläisten toiveita tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluista.

Taustalla on Tulevaisuuden sote-keskus -hanke. Ylöjärven kaupunki on mukana Pirkanmaan liiton hallinnoimassa hankkeessa yhdessä Taysin perusterveydenhuollon yksikön, sosiaalialan osaamiskeskuksen sekä muiden Pirkanmaan kuntien kanssa.

Hankkeen tarkoituksena on kehittää perustason sosiaali- ja terveyspalveluja Pirkanmaan alueella. Hankkeen kärkiteemoja ovat perusterveydenhuollon avovastaanottopalvelut, sosiaalihuollon palvelut, lapsi- ja perhepalvelut, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä digitaaliset palvelut.

Käynnissä on myös sote-rakenneuudistusta tukeva Kohti maakunnallista sotea -hanke, jossa tehdään hyvinvointialueen rakentamista. Kehittämistyötä tehdään ihmiskeskeisesti ja sen tarkoituksena on taata kaikille yhdenvertaiset sekä sujuvat sosiaali- ja terveyspalvelut. Kehittämistyöstä järjestetään erilaisia asukaskyselyjä ja -tilaisuuksia. Ylöjärvellä uudistusta valmistelevat monialaiset kehittäjätiimit.

Kaupungin sähköiseen kyselyyn voi vastata TÄÄLLÄ. Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla terveysasemilla ja kaupungin perusturvakeskuksessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?