Vilkas tartuntatahti jatkuu Ylöjärvellä

THL:n tartuntatautirekisteriin lisättiin tiistaina 9.3. jopa neljä uutta koronatartuntaa Ylöjärvelle. Tartuntoja on nyt 139 kappaletta.

(arkistokuva)

Näitä edeltävä yksi tartunta merkattiin rekisteriin viikonlopun (vko 9) aikana.

Viime viikko (vko 9) oli Ylöjärvellä ennätyksellinen uusien koronatartuntojen suhteen: koko viikolla uusia tartuntoja merkittiin THL:n tartuntatautirekisteriin yhteensä 16 kappaletta, joka on suurin viikkokohtainen määrä koko koronavuoden aikana.

Viikon kokonaismäärästä viimeisin yksi tartunta merkittiin rekisteriin viikonlopun 6.-7.3. aikana, ja muuten tartuntoja lisättiin arkena jokaisena päivänä: Perjantaina 5.3. rekisteriin lisättiin viisi tartuntaa, torstaina 4.3. kolme, keskiviikkona 3.3. kaksi, tiistaina 2.3. kuusi ja maanantaina 1.3. yksi kappale.

Toissa viikolla (vko 8) uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä yhteensä seitsemän kappaletta: viikonloppuna 27.-28.2. kaksi kappaletta, perjantaina 26.2. kaksi kappaletta ja torstaina 25.2. kolme kappaletta.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on nyt 57,8 (100 000 asukasta kohti), kun se edellisellä 14 vuorokauden jaksolla oli 31,05. Husin alueen ilmaantuvuusluku on Suomen suurin: 306,2.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?