Viikonloppuna THL:n tartuntatautirekisteriin lisättiin yksi uusi koronatartunta

Ylöjärvellä on nyt 135 varmistettua koronatartuntaa, kertoo THL:n tartuntatautirekisteri. Viimeisin yksi tartunta on lisätty rekisteriin viime viikonloppun aikana (vko 9).

(arkistokuva)

Viime viikko (vko 9) oli Ylöjärvellä ennätyksellinen uusien koronatartuntojen suhteen: koko viikolla uusia tartuntoja merkittiin THL:n tartuntatautirekisteriin yhteensä 16 kappaletta, joka on suurin viikkokohtainen määrä koko koronavuoden aikana.

Viikon kokonaismäärästä viimeisin yksi tartunta merkittiin rekisteriin viikonlopun 6.-7.3. aikana, ja tartuntoja lisättiin arkena jokaisena päivänä: Perjantaina 5.3. rekisteriin lisättiin viisi tartuntaa, torstaina 4.3. kolme, keskiviikkona 3.3. kaksi, tiistaina 2.3. kuusi ja maanantaina 1.3. yksi kappale.

Toissa viikolla (vko 8) uusia tartuntoja varmistettiin Ylöjärvellä yhteensä seitsemän kappaletta: viikonloppuna 27.-28.2. kaksi kappaletta, perjantaina 26.2. kaksi kappaletta ja torstaina 25.2. kolme kappaletta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?