Katso täältä kaikki Ylöjärven ehdokkaat kevään kuntavaaleissa

Tähän artikkeliin päivitetään Ylöjärven kuntavaaliehdokkaiden nimiä sitä mukaa kuin ehdokkaat itse tai kunnallisjärjestöt niistä tiedottavat. Tietoja ehdokkaista voi lähettää Ylöjärven Uutisten toimitukselle osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi.

Ehdokashakemusten viimeinen jättöpäivä on 9.3. Ehdokasasettelu vahvistetaan 18.3. Kotimaan ennakkoäänestys on 7.–13.4 ja varsinainen vaalipäivä 18.4. Valtuustot aloittavat työnsä 1.6.

Nimen perässä oleva v-kirjain tarkoittaa, että henkilö on nykyinen valtuutettu.

KUNTAVAALEISSA EHDOKKAINA YLÖJÄRVELLÄ

KESKUSTA: Hakanen Teuvo (v), Jutila Heikki, Koskinen Riitta (v), Kulmala Timo, Lahtinen Erkki, Metsälä Paul, Niininen Petri, Porola Sanna, Parkkinen Timo, Rantala Juha, Risku Leena, Saarijoki Tapio, Sarvijärvi Minna (v), Sieppi Elina, Sivonen Pekko, Särkilampi Matti, Toikkonen Esa, Ukonmäki Virpi, Vuolle Aila, Ylihonkaluoma Jyrki

KOKOOMUS: Blom Jarmo, Blom Katariina, Haataja Peer (v), Harra Mikko, Helin Taru (sit.), Jäppinen Karita, Jäntti Iikka, Järvensivu Antti, Kivinen Petri, Koivunen Anselmi, Konttinen Heikki, Kotiranta Mika (v), Jenni Kulmala, Kyttälä-Koskinen Hannele, Leminen Matti, Leppälahti Jussi, Luojus Katja (v), Ojaranta Elina, Ojares Juho (v), Pellas Paul, Peurala Sami, Pirttijoki Antti, Rantanen Sami, Riuttala Susanna, Siitama Timo, Silfverberg Markus, Siitama Timo, Sinisalo Jorma, Suvanto Pauliina, Taipale Marko, Teivaala Antti, Tienari Tapani (v), Uusitalo Markku-Juhani, Uusi-Erkkilä Anja, Vilén Riitta (v)

KRISTALLIPUOLUE: Räsänen Terho

KRISTILLISDEMOKRAATIT: Alanen Nina (v), Järvenpää Marja, Kaasalainen Jouni (v), Kortesmaa Markku, Lumppio Esa, Nieminen Marjo-Helena, Obisike Johanna, Jarmo Ojanperä, Palmi Eija, Pyöriä Kaarlo, Pätäri Marika, Salojensaari Marko, Siren Ritva, Tunturi Sami, Suvi Ylipää

LIIKE NYT: Anttila Olli, Rajala Markus

PERUSSUOMALAISET: Ala-Nikkola Marja, Alhamo Juha, Auli Flytström, Heiska Mauri (v), Hirsimäki Tuija, Hirvonen Marko, Lehti Inga, Jussila Jani, Jussila Jukka, Kolehmainen Toni (v), Koponen Teemu, Koski Panu, Koskinen Minna, Kyllöinen Linda, Lehtinen Erkki, Lehtinen Minna, Lehtonen Tero, Leppälä Roy, Mustajärvi Heidi, Morikka Esko, Mäki-Ventelä Markku (v), Niemi Jari, Macy Niemi, Nieminen Hermanni, Pajunen Henrik (v), Pajunen Janne, Palmi Ari, Pelkonen Erja (v), Rahkola Ari, Rahkola Ulla, Rauva Ville, Ruuska Hannu (v), Saaristo Tomi (v), Salminen Jan, Savio Sami (v), Selin Janne, Siikaniva Riitta, Teivonen Juha, Tolvanen Janne, Tuominen Juha, Viljanen Oskari, Vesanterä Jari

SDP: Ahonen Jussi-Pekka, Ahsan Kamrul, Haapanen Pasi, Haapaniemi Seppo, Halme Tarja, Harju Jouko, Havasalo Sini, Heino Juhani, Heinonen Pauli, Hiltunen Simo, Hyvönen Riku-Julius, Itäpää Auvo (v), Juvela Annastiina, Karukka Arttu, Kivioja Mika, Koivisto Heidi (v), Koukeri-Potkonen Heli, Kuisma Pekka, Laine Ville, Lamminen Jaana (v), Mankkinen Leena (v), Mattila Sami, Mäkinen Jenni, Mäkinen Minna (v), Nevala Yrjö (v), Niemi Pertti, Niemi-Pietilä Mervi, Palonen Tarja, Peltomäki Matti, Peltola Seppo (v), Rouhiainen Jaakko, Salminen Joonas, Stenman Päivi, Tiura Jaana (v), Tuominen Timo, Veilahti Sirkku, Vuorela Tarja, Åman Sari

VASEMMISTOLIITTO: Haukka Terhi, Hokkanen Minna, Jukantupa Anna (v), Koivula Mika, Kovanen Laura, Lehti Jari (sit.), Leinonen Susanna (sit.), Leppänen Aki (v), Martikainen Nina, Moisio Eija (v) (sit.), Moisio Erkki, Niemistö Arto (sit.), Raappana Petja (sit.), Risku Pete (sit.), Palukka Hannele (sit.), Pylsy Päivi (kokki), Sundvall Petri, Taipale Tiina, Talasmäki Johanna, Torvinen Pia (sit.), Uusikartano Arja, Virolainen Pasi

VIHREÄT: Björkling Samuli, Hakala Erja, Halttula Timo (v), Honkanen Satu, Husso Soili, Immonen Niina, Kiiskinen Jenni (v), Kvick Kai, Kuusinen Päivi, Kytömäki Jussi (v), Kytömäki Outi (v), Lipsonen Tiia, Listenmaa Sari, Löytty Karoliina, Päivärinta Terhi, Salojärvi Kirsi, Seuri Enni, Takala Matleena, Toiva Kirsti, Toivonen Timo (v), Veijonen Jenni, Verhaegen Arne, Vilkko Anna-Maija, Vuojolainen Emmi, Vuorela Merja

VALITSIJAYHDISTYS: Jorma Grönlund

TÄSTÄ PÄÄSET YLÖJÄRVEN UUTISTEN KUNTAVAALISIVUILLE

Yksi kommentti

  1. Eero Helminen

    Ei ole ihme ,että kanslaiset ovat näiden vaalien kohdalla sekaisin. Ehdokkaita liikaa. Nyt pitäisi ajatella, onko kykyä ja taitoa asioiden hoitamiseen. Pitäisi olla terveyden ja talouden asiantuntijoita. Puolueiden olisi Ylöjärven kohdalla pitänyt tehdä yhteistyötä ehdokasasettelussa, että Ylöjärvi pärjäisi tulevaisuudessa.Ei tarvitse ihmetellä, jos äänestysprosentti jää alhaiseksi. Oletko ehdokas ajatellut, että onko sinusta ko. asioiden hoitamiseen? Ketä voin äänestää näin tärkeissä vaaleissa, en nyt ainakaan enää puoluetta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?