Kokoontumisrajoituksia jatketaan Länsi- ja Sisä-Suomen alueilla maaliskuun loppuun – Pirkanmaalla saa kokoontua enintään kymmenen henkilöä

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt perjantaina päätöksen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoittamisesta. Aluehallintovirasto suosittelee painokkaasti välttämään kaikkia fyysisiä kokoontumisia, joita ei ole pakko järjestää.

(arkistokuva)

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan maaliskuun ajan. Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirien kuntien alueilla osallistujamäärä rajoitetaan 10 henkilöön.

Vaasan sairaanhoitopiirin alueella osallistujamäärä rajoitetaan 6 henkilöön ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella osallistujamäärä rajoitetaan 20 henkilöön.

Rajoitukset ovat ovat voimassa 2.3.–31.3.2021 asti.

Päätöksessä on huomioitu alueellinen epidemiatilanne ja valtioneuvoston 25.2.2021 tekemä periaatepäätös hybridistrategian toimenpidetasolle kaksi siirtymisestä. Tapahtumia voi edelleen järjestää sallitulla osallistujamäärällä, mutta tällöinkin tapahtumassa on noudatettava kaikilta osin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Aluehallintovirasto suosittelee painokkaasti välttämään kaikkia fyysisiä kokoontumisia, joita ei ole pakko järjestää.

Lue myös: Pirkanmaalla ei tarvitsekaan siirtyä etäopetukseen hiihtolomien jälkeen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?