Jälleen uusia koronatapauksia Ylöjärvellä – THL on ilmoittanut tällä viikolla viidesta tartunnasta

Ylöjärvellä on varmistettu kaksi uutta koronatapausta, jotka on lisätty THL:n tartuntatautirekisteriin perjantaina 26.2. Rekisteriin lisättiin tartuntoja myös torstaina 25.2. yhteensä kolme kappaletta.

Varmistettujen koronatartuntojen yhteismäärä on nyt Ylöjärvellä 117.

Varmistettujen koronatartuntojen yhteismäärä on nyt Ylöjärvellä 117. Näistä tartunnoista viisi on varmistettu tällä viikolla.

Ylöjärvellä ei vältytty myöskään joukkoaltistumisilta: Ylöjärven kaupunki tiedotti tämän viikon tiistaina 23.2, että Metsäkylän yhtenäiskoulussa on altistuttu koronalle, jonka vuoksi alakoulun oppilaita ja opettajia on asetettu karanteeniin.

Myös viime viikonloppuna (vk 7) varmistettiin kaksi kappaletta tartuntoja.

Toissa viikonloppuna (vk 6) lisättiin rekisteriin kolme kappaletta uusia tartuntoja, ja sitä ennen viikolla 5 rekisteriin merkittiniin niin ikään kolme uutta tartuntaa.

Rajoitukset tulevat hiihtolomien jälkeen

Ylöjärvi ja Pirkanmaa kuuluvat tällä hetkellä koronaviruksen kiihtymisvaiheessa olevaan alueeseen. Hallitus kertoi tämän viikon torstaina uusista toimenpiteistä, jotka koskevat leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevia paikkakuntia.

Näillä alueilla toteutanaan kolmen viikon mittainen sulkutila, joka alkaa hiihtolomien jälkeen 8. maaliskuuta ja päättyy 28. maaliskuuta.

Alueilla astuvat voimaan yli kuutta henkeä koskevat kokoontumisrajoitukset ja lisäksi yli kuuden hengen yksityistilaisuuksia tulisi välttää. Rajoituksia on tulossa myös ravintoloiden toimintaan.

Lisäksi yläkoululaiset ja toinen aste siirretään etäopiskelun pariin.

Lue myös:

Hallitus kertoi torstaina tiukentuvista koronatoimista – Rajoitukset koskevat myös Pirkanmaata ja Ylöjärveä

Riskiryhmään 1 kuuluvien 65–69-vuotiaiden koronarokotukset alkavat Ylöjärvellä maaliskuun alussa – Rokotusajat ovat nyt varattavissa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?