Kaupunki hakee kesätöihin 67 nuorta – Eniten paikkoja on tarjolla viher- ja ulkoaluetöissä

Ylöjärven kaupunki palkkaa myös tänä vuonna kesätöihin nuoria, jotka eivät ole aikaisemmin olleet kaupungilla kesätöissä. Haettavana on 67 kesätyötehtävää.

Kaupunki hakee nuoria töihin muun muassa viher-ja ulkoalueille. (arkistokuva)

Hakea voivat vuosina 2005, 2004 ja 2003 syntyneet ylöjärveläiset nuoret ja haku tapahtuu Kuntarekry-ohjelman kautta. Työjaksot kestävät 2-5 viikkoa. Haku alkaa keskiviikkona 24.2. ja päättyy keskiviikkona 10.3.2021.

Haettavana on 67 kesätyötehtävää: viher- ja ulkoilualuetyöt (30, siivoustyön avustavat tehtävät (15), keittiötyön avustavat tehtävät (4), päiväkodin ryhmäavustaja (6), vapaa-aikapalvelujen avustavat tehtävät (12), uimakoulut (1), kesätapahtumat (2), museotoiminta: Kurun ulkomuseo ja koulumuseo sekä Pölkkylän museohuvila (3), päivätoiminta alakouluikäisille (4) sekä yöleirit alakouluikäisille (2).

Hakuajan jälkeen ao. esimiehet kutsuvat osan hakijoista haastatteluihin. Valinnat suoritetaan ja valituille ilmoitetaan 30.4.2021 mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?