Lumimyräkkä lähestyy, sähköyhtiöt varautuvat

Ilmatieteen laitos varoittaa voimakkaasta tuulesta ja lumipyrystä, joka on alkamassa tiistaina keskiyön aikaan. Tuulen nopeus puuskissa saattaa ennusteen mukaan olla 20 metriä sekunnissa.

Muun muassa sähköyhtiö Leppäkosken Sähkö kertoo varautuvansa kovan tuulen ja lumipyryn mahdollisesti aiheuttamiin sähkönjakelun keskeytyksiin lisäämällä valmiusastetta koko jakelualueella, kuten Ylöjärvellä.

Leppäkosken Sähkö muistuttaa, että sähköjohdon päälle kaatuneiden puiden poisto on turvallisuussyistä ammattilaisten työtä. Puuta ei saa mennä omatoimisesti poistamaan. Jos havaitsee johdon päälle kaatuneen puun, siitä kannattaa ilmoittaa sähköyhtiön vikapalveluun, joka päivystää ympäri vuorokauden.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?