Räikän latua on pidennetty – valaistujen maastolatujen pohjustus on puolestaan käynnissä

Ylöjärven Räikän rannassa on hiihdettävissä noin 1,2 kilometrin tykkilumilatu.

Arkistokuva Räikältä.

Latua saatiin pidennettyä lisälumen ansiosta loppiaisen jälkeen 800 metristä 1,2 kilometriin, tiedottaa kaupunki. Latu on tällä hetkellä (perjantaina 8.1.) hyvässä kunnossa. Kunnossapidon karttasovellus toimii jälleen normaalisti.

Latukierrokselle pääsee parhaiten Räikän huoltorakennuksen kulmalta, josta suunnataan oikealle urheilukentän suuntaan, Pappilan pelloille. Peltokierroksen jälkeen latu tekee vielä kierroksen Räikän uimarannan päässä.

Räikän tykkilumilatu on maksuton, kaikille hiihtäjille tarkoitettu latu Ylöjärven kaupungintalon läheisyydessä Räikän alueella (Räikäntie, Ylöjärvi). Tykkilunta tehdään lisää pakkasjaksojen aikana. Tavoitteena on täysimittainen, noin kahden kilometrin latu. Räikän latua ei kunnosteta vesikelillä eikä sateessa.

Räikänpuistoon on tehty myös pulkkamäki perheen pienimmille. Mäkialueelle ei saa kaivaa kuoppia. Pulkkailijoiden tulee laskea vain tehtyä mäkeä, ei muualla.

Ylöjärven valaistujen maastolatujen pohjustus on käynnissä. Maastoladut kaipasivat perjantaina 8.1. vielä lisää luonnonlunta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?