Lukupaketti: Asuntilassa terrorisointia, korona kiihtynyt, Antila ja Sorvanto sanovat suorat sanat johtamisselvityksestä…

Tällä viikolla lukupaketissa on asiaa mm. koronatilanteen huonontumisesta, Asuntilaa kiusaavasta nuorisoporukasta ja Veli-Matti Antilan haastattelu johtamisselvityksestä. Kaupunginjohtajan vaimo Katariina Sorvanto kertoo myös, miten hänet jätettiin kokousten ulkopuolelle.

 

Sekä tiistaina että keskiviikkona rekisteröitiin useampi tartunta.

Korona on jälleen kiihtynyt Ylöjärvellä

 

Asuntilassa on kyllästytty 12-15-vuotiaista koostuvaan nuorisoporukkaan, joka on aktiivisesti terrorisoinut naapurustoa erilaisilla tihutöillään.

Asuntilassa rällästävä nuorisoporukka terrorisoi naapurustoa: ulkokynttilällä meinattiin sytyttää tulipalo, ihmisiä heitelty lumipalloilla ja aurauskepeillä, kotia pommitettu kananmunilla…

 

Veli-Matti Antila antaa heikon arvosanan kaupunginhallituksen luotsaamalle johtamisselvitykselle. Hänen mielestään asian kanssa hätiköidään, ja siitä tiedotetaan ala-arvoisesti.

Vanhempi kartoittaja ja kaupunginvaltuutettu Veli-Matti Antila: ”Johtamisongelma ei ole syntynyt nyt, Katja Luojus sai kirjeen jo vuonna 2019”

 

– Minut jätettiin kuluneena syksynä toistuvasti ryhmäkokousten ulkopuolelle, kertoo kokoomuksen valtuustoryhmän jättänyt Katariina Sorvanto.

– Koin uhkailua ja muutenkin epäasiallista kohtelua ryhmässä sen vuoksi, että toimin Ylöjärven Uutisten kolumnistina. Koin, että ilmaisunvapauttani pyrittiin rajoittamaan.

Katariina Sorvanto erosi kokoomuksen valtuustoryhmästä: ”Moni kaupungin työntekijä pelkää ylintä poliittista johtoa”

 

Linjojen 80 ja 85 reitti muuttuu Tampereen keskustan länsipuolella maanantaina.

Nysse-linjojen 80 ja 85 reitti muuttuu ensi maanantaina – katso reittimuutos kartalta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?