Korona on jälleen kiihtynyt Ylöjärvellä

THL:n tartuntatautirekisteriin on merkattu tänään keskiviikkona 30.12. jopa viisi uutta tartuntaa Ylöjärvelle.

(arkisto)

Ylöjärvellä on nyt yhteensä 92 koronatartuntaa.

Eiliseen eli tiistaihin 29.12. mennessä koronatartuntoja oli merkattu yhteensä 87 kappaletta.

Tiistaina Ylöjärven kaupunki tiedotti, että Takamaan koulussa on asetettu karanteeniin yhteensä 25 viitosluokkalaista ja kaksi opettajaa, jotka ovat altistuneet koronavirukselle jouluviikolla alkuviikosta.

Maanantaina 28.12. Ylöjärvellä varmistettujen tartuntojen kokonaisluku oli vielä 84, eli tiistaina merkattiin kolme tartuntaa lisää ja tänään siis vielä viisi.

Jouluviikolla (vko 52) THL:n tartuntatautirekisteriin merkittiin yhteensä kuusi Ylöjärvellä varmistettua tartuntaa, jotka nostivat Ylöjärven koronaluvun 84:ään.

Joulua edeltävällä viikolla (vko 51) Ylöjärvellä varmistettiin yhteensä viisi uutta tartuntaa.

Kahtena viime viikkona (52 ja 51) varmistetuissa koronatapauksissa on ollut laskua muutaman viikon takaiseen:

Viikolla 50 uusia tartuntoja merkattiin THL:n rekisterissä Ylöjärvelle yhteensä kymmenen, joista viisi maanantaina 7.12. ja viisi torstaina 10.12.

Tätä edellisellä viikolla (vk 49) tartuntoja merkittiin rekisteriin niin ikään kymmenen kappaletta: maanantaina 30.11. kolme, tiistaina 1.12. neljä, keskiviikkona 2.12. kaksi ja torstaina 3.12. yksi kappale.

Koko Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on nyt 35,5 (/100 000 asukasta kohden), kun se oli kahdelta edelliseltä viikolta 69,57. Eli yleisesti ottaen koronatartuntojen määrä on ollut Pirkanmaalla laskussa.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?