Eilen kaksi koronatartuntaa, tänään yksi

THL:n tartuntatautirekisteriin on merkattu torstaina 17.12. yksi uusi koronatartunta Ylöjärvelle. Tartuntoja on nyt yhteensä 76 kappaletta.

(arkistokuva)

Uusissa tartunnoissa oli muutaman päivän tauko, mutta nyt tartuntoja on taas ollut. Eilen keskiviikkona 16.12. THL:n rekisteriin merkattiin kaksi uutta tartuntaa ja tänään torstaina yksi uusi tartunta. Kokonaissaldo on nyt Ylöjärvellä 76 tartuntaa.

Tätä edelliset tartunnat merkattiin rekisteriin viikko sitten torstaina 10.12. Silloin uusia tartuntoja laitettiin kerralla 5 kappaletta, ja sitä edellisellä kerralla maanantaina 7.12. uusia tapauksia merkattiin rekisteriin niin ikään 5 kappaletta.

Sitä edellisellä viikolla (vko 49) tartuntoja tuli rekisteriin yhteensä kymmenen kappaletta: maanantaina 30.11. kolme, tiistaina 1.12. neljä, keskiviikkona 2.12. kaksi ja torstaina 3.12. yksi kappale.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 66,1/100 000 asukasta kohden. Luku on ollut hieman laskussa, sillä edellisen kahden viikon ajan vastaava luku oli 75,49.

Lue myös:

Karhen koulussa korona-altistuminen: oppilaita etäopetukseen vuoden loppuun saakka

Pihlajalinna avaa uuden drive-in-koronatestauspisteen Mikkolantielle

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?