Tauon jälkeen pari uutta tartuntaa

THL:n tartuntatautirekisteriin on merkattu keskiviikkona 16.12. kaksi uutta koronatartuntaa Ylöjärvelle.

(arkisto)

Tartuntoja on nyt yhteensä 75 kappaletta.

Uusissa tartunnoissa on ollut taukoa, sillä tätä edelliset tartunnat merkattiin rekisteriin torstaina 10.12. Silloin uusia tartuntoja merkattiin kerralla 5 kappaletta, ja sitä edellisellä kerralla maanantaina 7.12. uusia tapauksia merkattiin rekisteriin niin ikään 5 kappaletta.

Sitä edellisellä viikolla (vko 49) tartuntoja merkittiin rekisteriin yhteensä kymmenen kappaletta: maanantaina 30.11. kolme, tiistaina 1.12. neljä, keskiviikkona 2.12. kaksi ja torstaina 3.12. yksi kappale.

Pirkanmaan ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 68,8/100 000 asukasta kohden.

Lue myös:

Pihlajalinna avaa uuden drive-in-koronatestauspisteen Mikkolantielle

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?