Pihlajalinna avaa uuden drive-in-koronatestauspisteen Mikkolantielle

Pihlajalinna laajentaa koronatestaustoimintaansa Pirkanmaalla.

Pihlajalinna avaa uuden näytteenottopisteen Ylöjärvelle maanantaina 14. joulukuuta. Ylöjärven uusi drive-in-testauspiste sijaitsee parkkipaikalla lääkäriaseman takana. Lääkärikeskuksen osoite on Mikkolantie 9, Ylöjärvi.  Testauspisteelle ajetaan lääkäriaseman ja Kelan rakennuksen välistä.

Testejä on alettu ottaa myös Pirkkalassa, Pihlajalinnan lääkäriaseman laboratoriossa infektiovastaanottoaikoina. Lisäksi Pihlajalinna laajentaa Tampereen Ratinan ja Kangasalan näytteenottopisteiden aukioloaikoja siten, että testejä otetaan jatkossa myös viikonloppuisin.

Laajennuksella vastataan koronavirustestien kasvaneeseen kysyntään.

Tampereella ja Kangasalla on tarjolla koronatestausaikoja jatkossa myös viikonloppuisin. Pihlajalinnan Tampereen koronatestauspiste sijaitsee Ratinan stadionin parkkipaikalla. Kangasalan testauspiste sijaitsee kontissa Kangasalan lääkäriaseman parkkipaikalla, osoitteessa Kaarninkuja 3.

Yleisimmin käytetyn PCR-testin ohella Pihlajalinnassa on nyt käytössä myös niin sanottu koronaviruksen pikatesti eli antigeenitesti. Antigeenitestiin pääsee lääkärin lähetteellä, ja lääkäri arvioi, kumpi testeistä soveltuu asiakkaan tilanteeseen parhaiten. Antigeenitestin tulos tulee asiakkaalle muutamassa tunnissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?