Lauantain rokotustapahtuma on peruttu Terveyskioskilla – infulenssarokotteita tarjotaan nyt vain riskiryhmäläisille

Kauppakeskus Elossa sijaitsevalle Terveyskioskille lauantaina 12.12. suunniteltua influenssarokotustapahtumaa ei voida järjestää tiukentuneiden koronarajoitusten takia. Rokotteita annetaan kuitenkin edelleen riskiryhmäläisille, mikäli rokotteita on jäljellä.

Ylöjärven kaupungin mukaan influenssarokotteiden kysyntä on tänä syksynä ollut poikkeuksellisen suurta koko maassa koronapandemian takia. (arkistokuva)

Influenssarokotteiden suuren kysynnän vuoksi rokotteita on enää saatavilla vain influenssan riskiryhmiin kuuluville ylöjärveläisille, tiedottaa Ylöjärven kaupunki. Kaupunki on aiemmin tarjonnut maksutonta rokotusta myös riskiryhmään kuuluvien lähipiirille, mutta rokotteiden saatavuusongelmien takia tämä ei ole mahdollista.

Kaupungin mukaan influenssarokotteiden kysyntä on tänä syksynä ollut poikkeuksellisen suurta koko maassa koronapandemian takia. Rokotteet ovat loppuneet sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta että Taysin sairaala-apteekista.

Terveyskioskille suunniteltua rokotuslauantaitapahtumaa 12.12. ei voida järjestää tiukentuneiden koronarajoitusten takia. Terveyskioskilla rokotetaan tuolloin kuitenkin normaalisti riskiryhmiin kuuluvia, mikäli rokotetta on jäljellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?