IS: Välikohtaus III-divisioonan ottelussa Ylöjärvellä – video kertoo, miten katsoja syöksyy pelaajan perään

Ylöjärven Uplakers Akatemian ja Atalan Hoki Klupin välinen III-divisioonan jääkiekko-ottelu sai yllättävän käänteen, kun ottelua seurannut mies laskeutui alas katsomosta ja ryntäsi vierasjoukkueen pukukoppiin. Asiasta kertoi Ilta-Sanomat.

Ottelua oli pelaamatta viitisen minuuttia, kun jäällä syntyi kahden pelaajan välinen nujakka. Kun pelaajat oli poistettu kentältä, katsomossa ollut mies jatkoi huutelua koppikäytävälle AHK:n pelaajalle. Huutelu oli sen jälkeen molemminpuolista ja lopulta huutelija loikkasi kaiteen yli ja laskeutui koppikäytävälle. Hän ryntäsi AHK:n pukukoppiin ulosajetun pelaajan perään.

AHK:n pelaajavalmentajan Juho Hyvärinen kertoi Ilta-Sanomille, että pukukopissa oli yritetty tehdä lyöntiliikkeitä, mutta homma oli mennyt enemmän painimiseksi. Lopulta paikalle oli tullut myös poliisi.

– Tilanne meni onneksi nopeasti ohi, eikä siinä sattunut mitään pahempaa. Kyseinen henkilö saatettiin kopista ulos, Hyvärinen kertoi.

Ilta-Sanomille tapahtumaa kommentoinut Uplakersin kiekkojaoston puheenjohtaja Kari Leivo piti tapahtumaa hyvin valitettavana.

– Tietysti seurana käymme läpi, miten tilanne olisi voitu välttää. Käsittelemme asiaa, ettei tällaista tapahtuisi enää ikinä. Seurassamme on voimassa Jääkiekkoliiton linjaus, että olemme väkivaltavapaita, Leivo sanoi.

Leivon mukaan tapauksesta on ilmeisesti tulossa rikostutkinta.

– Toivon, että poliisitutkinta tulee ja osallinen saa rangaistuksen, hän sanoi.

Uplakers hävisi ottelun selvästi lukemin 4–12.

Katso AHK:n Antti Tuomiston Twitteriin lataama video tapahtumasta:

https://twitter.com/i/status/1330255612287049734

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?