Nuorisovaltuusto valittu seuraavalle kaudelle

Ylöjärven kaupunginhallitus hyväksyi maanantain kokouksessaan 15-jäsenisen nuorisovaltuuston kaudelle 2021–2022.

Nuorisovaltuustoon valittiin 15 varsinaista jäsentä ja neljä varajäsentä. Nuorisovaltuustossa ensi kaudella istuvat Chahrazed Benkara, Mila Harra, Leena Heinilä, Matias Järvelä, Emmi Kellokoski, Helmi Kelloniemi, Markus Koskinen, Lassi Lehtonen, Kaisa Manninen, Nico Määttänen, Vilja Pyykkö, Nelli Siirilä, Emilja Särkkä ja Konsta Tikkakoski. Varajäseniksi valittiin Saara Syrjä, Annika Viitanen, Tiiu Mutanen ja Zahraa Al-Itawa.

Kuntalaki velvottaa, että kaikissa kunnissa tulee olla nuorista koostuva vaikuttajaryhmä. Nuorisovaltuustossa nuori pääse tutustumaan kunnalliseen hallintoon ja vaikuttamaan nuorten yhteisiin asioihin. Nuorilla on puhe- ja läsnäolo-oikeus kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa sekä kuudessa lautakunnassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?