Ylöjärven terveyskeskukseen voi jättää takaisinsoittopyynnön nyt ympäri vuorokauden

Marraskuun alusta alkaen Ylöjärven terveyskeskukseen on voinut jättää takaisinsoittopyynnön poliklinikan puolelle ympäri vuorokauden. Jätettyihin soittopyyntöihin vastataan arkisin maanantaista torstaihin kello 8–15 sekä perjantaisin kello 8–14.

Tähän asti yhteydenottopyynnön on voinut jättää ympäri vuorokauden vain netin kautta.

Välitöntä hoitoa edellyttävissä tilanteissa tulee aina ottaa yhteyttä ensiapuun tai soittaa suoraan hätänumeroon 112. Ylöjärven terveyskeskuksen ensiapu on avoinna arkisin kello 8–20 ja viikonloppuisin kello 10–18. Muina aikoina ensiavun saa Tampereen Acutassa.

Marraskuun alusta alkaen hoitajan ja lääkärin terveyskeskusajan voi puhelinsoiton lisäksi perua tekstiviestillä, jonka voi lähettää numeroon 045 7396 5688. Lääkärin vastaanottoaika on peruttava viimeistään kaksi tuntia ennen vastaanottoa, jotta aika ehditään antaa muille potilaille. Myöhemmin perutusta tai peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 15 vuotta täyttäneiltä sakkomaksu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?