Ylöjärvellä on varmistettu tällä viikolla kahdeksan uutta koronatartuntaa – kokonaisluku noussut 45:een

Ylöjärven koronatapausten lukumäärä nousee kiihtyvästi. THL:n tartuntatautirekisterin mukaan koronatartuntoja on varmistettu Ylöjärvellä yhteensä 45 perjantaihin 30.10. mennessä.

Uusia koronatartuntoja on varmistettu Ylöjärvellä yhteensä kahdeksan tämän viikon perjantaihin 30.10. mennessä. (arkistokuva)

Viimeisen reilun kahden viikon aikana Ylöjärvellä on todettu yhteensä 15 uutta koronatartuntaa. THL:n tartuntatautirekisterin mukaan niistä kahdeksan on varmistettu tämän viikon aikana.

Rekisterin mukaan tiistaihin 27.10. mennessä Ylöjärvellä oli todettu 37 koronatapausta, kun keskiviikkona 28.8. luku oli noussut 41 tapaukseen. Perjantaina 30.10. rekisteriin on lisätty jälleen neljä uutta tapausta, jotka nostavat Ylöjärven koronaluvun 45:een.

Ylöjärven kaupungin tartuntatautivastuulääkäri, ylilääkäri Teija Lahti kertoi aiemmin tällä viikolla Ylöjärven Uutisille, että Ylöjärven syksyn uudet koronatapaukset ovat olleet yksittäisiä.

– Muistuttaisin ihmisiä etäisyyksien pitämisestä, käsien pesemisestä ja maskien käytöstä – ne ovat nyt olennaisia asioita, jotta saamme tartunnat pysymään kurissa, hän huomautti.

Ylöjärvellä on toiseksi eniten varmistettuja koronatapauksia koko Pirkanmaalla Tampereen jälkeen. Ylöjärven perässä tulee Nokia, jossa koronatapauksia on rekisteröity yhteensä 41.

Lue myös:

Ylöjärvellä on varmistettu yli 40 koronatartuntaa – Kahdessa viikossa tartuntoja yli kymmenen

30 koronatartunnan rajapyykki meni rikki Ylöjärvellä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?