Kaupunginhallitus: Tuloveroprosentti pysyy ennallaan, kiinteistövero halpenee

Kaupunginhallitus on päättänyt, että tuloveroprosentti olisi myös ensi vuonna 20,50.

(Arkistokuva)

Tarkoituksena oli, ettei myöskään kiinteistöveroprosentteihin tulisi muutoksia ensi vuodelle, mutta kaupunginhallitus päätti toisin. Vakituisten asuinrakennusten kiinteistöveroprosentiksi piti tulla 0,43, mutta se päätettiin pudottaa 0,41:een.

Tämä oli Juho Ojareksen ehdotus. Äänestys meni tasan, minkä jälkeen puheenjohtajan ääni ratkaisi, ja Ojareksen ehdotus meni läpi.

Yleinen kiinteistöveroprosentti olisi kaupunginhallituksen mukaan 0,93, vakituisten asuinrakennusten kiinteistöveroprosentti 0,41, muiden asuinrakennusten kiinteistöveroprosentti 1, rakentamattoman rakennuspaikan kiinteistöveroprosentti 3 ja yleishyödyllisten yhteisöjen kiinteistöveroprosentti 0,9.

Lopullisesti veroprosenteista päättää vielä kaupunginvaltuusto.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?