Metsäkylän vanhalla kaatopaikalla järjestetään risupäivät tulevana viikonloppuna

Metsäkylän vanhalle kaatopaikalle (Kolsopintielle) voi viedä risu- ja lehtikuormia perjantaina23.10. klo 8-18 ja lauantaina 24.10. klo 8-17.

Risupäivien aikana kaatopaikalle voi viedä ilmaiseksi puhtaita risukuormia (puiden ja pensaiden oksia) sekä puhtaita puiden lehtikuormia. Risu- ja lehtikuormien tulee olla erillisiä (esim. lehtikuormassa ei saa olla oksarisuja). Kuormassa ei saa olla muuta jätettä.

Puutarhajätteen tai risujen tuonti kaupungin omistamille maa-alueille on jätelaissa kielletty. Kaupunki pyytää siivoamaan tällaiset kasat pois. Puutarhajäte- ja risukasat edistävät haitallisten kasviesiintymien leviämistä. Koukkujärven jätekeskus Nokialla ottaa ympäri vuoden vastaan kotitarvekuormia. Puutarhajätteen voi myös kompostoida omassa pihassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?