Siivikkalan koulun pohjoispuolen asuinalueen rakennus on käynnistynyt – Alueella poikkeavia liikennejärjestelyjä

Siivikkalan uuden kaava-alueen rakennus on käynnistynyt Siivikkalan koulun pohjoispuolisella alueella, tiedottaa Ylöjärven kaupunki. Alueella tullaan tekemään rakennustöitä vuosina 2020-2022. Samassa yhteydessä peruskorjataan Kaukolantietä sekä Takavesientietä.

Myllyrinteentien peruskorjaus kestää vuoden loppuun saakka. Tästä kohtaa on käännyttävä Siivikkalantielle kohti kiertotietä.

Takavesientien peruskorjaus käynnistyi viikolla 41 Myllypurontien päästä vesijohto- ja hulevesilinjojen rakentamisella. Siitä työ etenee kevyen liikenteen väylää pitkin Takavesientielle. Peruskorjausten yhteydessä kadut kaivetaan auki koko leveydeltään sekä uusitaan runkovesijohto ja korjataan viemäriä.

Työn takia alueella on poikkeavia liikennejärjestelyjä. Kulku kiinteistöjen pihoihin autolla estyy hetkittäin töiden etenemisen mukaan. Ajoneuvoliittymät ovat poissa käytöstä arviolta muutamia viikkoja, tällöin ajoneuvoja tulee säilyttää kadun varressa.

Lyhyitä käyttöveden katkoja tulee liitostöiden yhteydessä. Vedenjakelun katkoksista tiedotetaan erikseen.

Takavesientien ja Laatokantien risteyksen kaivuutyöt katkaisevat läpiajon Laatokantien kiinteistöille 1–19 sekä Takavesientien kiinteistöille 19.10.2020 alkavalla viikolla (vk 43).

Kiertotie Laatokantielle on järjestetty Siivikkalantien ja Tervolantien kautta ja Takavesientielle Rokosinantien kautta.

Kiertotiet ovat nähtävissä Ylöjärven kaupungin laatimassa kartassa.

Lue myös:

Tonttihaku on taas alkanut: Kaupunki myy ja vuokraa omakotitontteja yhteensä 58 kappaletta Siivikkalasta, Metsäkylästä, Haavistolta ja Viljakkalasta

Vanha metsä pelastuu – Ympäristölautakunta hyväksyi Siivikkalan uuden kaavaehdotuksen

Siivikkalan koulun pohjoispuolelle kaavailtu omakoti- ja rivitaloja – Siivikkalan väkimäärä kasvanee noin 400 henkilöllä

Asuntilaan suunnitellaan rakennettavaksi 150 000 euron liikuntapuisto – Lisäksi kaupunki aikoo tehdä isot parannukset Siivikkalan kentälle

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?