Nyt koronaan sairastuneita on Ylöjärvellä jo 23

THL:n tartuntatautirekisteriin keskiviikkona (30.9.) tehdyn päivityksen mukaan Ylöjärven tautitapaukset ovat lisääntyneet edellisestä päivästä.

Nyt koronatapausten määrä Ylöjärvellä on jo 23, eli tartuntoja on tullut tiistaista lisää yksi kappale. Koronatartuntojen määrä nousi 20:een viime viikonloppuna ja pysyi samana vielä maanantain, mutta tiistaina THL:n rekisterissä tartuntoja oli 22 ja nyt keskiviikkona 23.

Ylöjärven kaupunki tiedotti reilu viikko sitten viljakkalalaisen Kultakylän päiväkodin väliaikaisesta sulkemisesta ja lasten ja hoitohenkilökunnan karanteeniin asettamisesta koronavirustartunnan vuoksi.

Maskisuositukset ovat tiukentuneet Pirkanmaalla.

Maskia suositellaan pidettäväksi seuraavissa tilanteissa:

  • Konsertit ja muut musiikkitilaisuudet, teatteriesitykset ja muut esittävän taiteen tilaisuudet, jääkiekko-ottelut ja muut urheilutapahtumat.
  • Messutapahtumat, sisätiloissa järjestettävät festivaalit.
  • Kirkkotilaisuudet ja muut uskonnollisten yhteisöjen tilaisuudet.
  • Rajatuissa ulkotiloissa järjestettävät tilaisuudet, joihin kertyy suuri määrä ihmisiä, kuten suuret ulkoilmakonsertit ja festarit.
  • Koronavirustestiin hakeutuvat henkilöt matkatessaan näytteenottoon ja ennen negatiivisen testituloksen saamista, mikäli joutuvat välttämättömän syyn vuoksi liikkumaan kodin ulkopuolella.
  • Riskialueelta Suomeen saapuneet matkailijat heidän siirtyessä maahantulopisteeltä omaehtoiseen karanteeniin, tai jos heillä on omaehtoisen karanteenin aikana välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?