Auto pesun tarpeessa? Nälkä? Löpö lopussa? Paketti mummolle? Poikkea Ylöjärven Teboilin kautta

Ylöjärven Teboil huolehtii sinusta ja autostasi. Nyt vastaanotat ja lähetät myös Matkahuollon paketit kätevästi Teboililla.

Mikko Raitinpää on ollut Ylöjärven Teboilin yrittäjänä pian kolme vuotta. Sen kunniaksi Teboililla järjestetään avoin tapahtuma lauantaina 3.10.2020. Tarjolla on makkaraa, tuote-esittelyä ja tarjouksia.

Punainen puhtaana kiiltävä pizza-auto auto seisoo Ylöjärven Teboilin pihassa Kuusistontiellä valmiina lähtöön. On perjantai, ja edessä ovat auton työviikon vilkkaimmat päivät, kun nälkäiset ylöjärveläiset tilaavat purtavaa kotiovelle.

Kotipizzan kotiinkuljetus tuli huhtikuussa osaksi Ylöjärven Teboilin palveluita ja se kuljettaa pitsaa seitsemänä päivänä viikosta.

– Automme liikkuu viiden kilometrin säteellä ja kotiinkuljetuksen voi tilata osoitteesta kotipizza.fi. Valikoimassamme on Kotipizzan koko laaja menu, Ylöjärven Teboilin yrittäjä Mikko Raitinpää kertoo.

Yhtä hyvin Teboilille voi poiketa syömään vaikka paikan päälle. Tarjolla on Kotipizzan lisäksi arkilounasta ja Rollsin reiluja hampurilaisaterioita.

Ylöjärven Teboilin henkilökunta auttaa esimerkiksi uusien auton polttimoiden valitsemisessa.

Teboilin vakioasiakkaisiin kuuluva Saku Väyrynen on asioinut Teboililla jo monia vuosia. Hän kertoo pyörähtävänsä Teboililla useampana kertana viikossa.

– Käyn täällä syömässä ja joskus kaljalla. Tankkausasiat hoidan pelkästään Ylöjärven Teboililla, tankkaan täällä sekä auton että työkoneen. Teboilille on aina tosi mukava tulla, hän sanoo.

Myös yrittäjä Raitinpää nyökyttelee ja huomauttaa, että Teboilin henkilökunnan suurin tavoite on antaa sellaista asiakaspalvelua, josta tulee hyvä mieli.

– Ykkösjuttu on se, että ihminen lähtisi täältä pois aina pikkaisen paremmalla tuulella.

 

Ihmisten huoltamisen lisäksi Teboililla huolletaan tietysti myös autoja. Teboilin harjakonehallissa on laaja valikoima erilaisia pesuja, joista Raitinpää nostaa esiin yhden syksyn huonoja kelejä silmällä pitäen.

– Valikoimassamme on erityinen Hypercoat-pinnoitepesu, joka antaa autolle keraamisen pinnoitteen. Se antaa autolle pitkäkestoisen suojan ja helpottaa puhtaanapitoa.

Kassalla maksamisen ohella pesun maksu käy kätevästi pesuhallin maksutolpalla lähimaksulla. Pesun voi ostaa myös verkosta osoitteesta autopesupaikat.fi.

Ja jos auton tahtoo pestä omin käsin, onnistuu sekin Teboilin itsepalvelupesulassa.

– Siellä voi pestä auton, peräkärryn tai vaikka veneen. Pesu toimii euron ja kahden euron kolikoilla. Hallin voi myös vuokrata pidempiä puunauksia varten.

 

Pesujen ohella Teboililta saa apua myös muiden pienten autohuolien kanssa. Henkilökunta auttaa esimerkiksi silloin, kun auto tarvitsee uudet pyyhkijänsulat tai polttimot.

– Meillä on laaja valikoima eri tuotteita, joiden sopivuus katsotaan auton rekisterinumeron avulla. Henkilökuntamme auttaa tuotteiden valitsemisessa ja asentamisessa: laitamme paikalleen polttimot ja sulat, jos autoa ei tarvitse tätä varten erityisesti purkaa. Tarkastamme myös nesteet ja autamme niiden lisäämisessä, Raitinpää kertoo.

Ylöjärven Teboil tarjoaa myös vuokrauspalvelua: vuokrattavana on niin peräkärry, pakettiauto, paljukärry kuin Kärcherin tekstiilipesuri.

Yrittäjien Mikko Raitinpään ja Susanna Hyvösen lisäksi Ylöjärven Teboililla työskentee viisi vakityöntekijää.

Uutuutena Ylöjärven Teboilin palveluissa on Matkahuolto. Pakettien vastaanottaminen ja lähettäminen onnistuvat siis jatkossa Teboilin Matkahuollon pakettipisteen kautta.

Raitinpää vinkkaa, että paketin lähettäminen kannattaa maksaa etukäteen verkossa osoitteessa matkahuolto.fi.

– Paketin lähettäminen on nopeampaa ja edullisempaa, kun sen maksaa etukäteen verkossa.

Teboil Ylöjärvi

  • Avoinna joka päivä: arkisin 6–21, la 9–21, su 10–21
  • puh: 010 8326 200
  • teboilylojarvi.fi
  • Kuusistontie 2, 33480 Ylöjärvi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?