Ylöjärven lukion abit siirtyvät etäopetukseen viikon ajaksi – järjestelyllä turvataan syksyn yo-kirjoituksia

Ylöjärven lukion abiturientit, eli vuosikurssin 2018 opiskelijat siirtyvät etäopetukseen ensi viikon maanantaista 14. syyskuuta alkaen. Etäopetus kestää viikon, maanantaihin 21. syyskuuta asti.

Tänä syksynä ylioppilaskirjoituksiin ei voi osallistua, mikäli kokelaalla on hengitystieinfektio-oireita eikä hänellä ole negatiivista koronatestiä.

Etäopetukseen siirtymisellä pyritään turvaamaan tämän syksyn ylioppilaskirjoitukset ja yo-kokelaiden osallistuminen kokeisiin. Ylöjärven kaupungin mukaan etäopetukseen siirtyminen vähentää bakteerien ja virusten leviämisen mahdollisuutta ylioppilaskokelaisiin.

Ylöjärven kaupungin tartuntatautivastuulääkärin ohjeistuksen mukaan ylioppilaskirjoituksiin ei voi osallistua, mikäli kokelaalla on hengitystieinfektio-oireita eikä hänellä ole negatiivista koronatestiä. Näin ollen myös normaali syysflunssa estää yo-kokeeseen osallistumisen ilman negatiivista koronatestiä

Syksyn ylioppilaskirjoitukset järjestetään 14.9.-1.10.2020.

Muut Ylöjärven lukion oppilaat jatkavat normaalisti lähiopetuksessa. Opiskelijoilla alkaa päättöviikko tiistaina 22.9., jolloin he käyvät koululla vain kokeissa. Tämä vähentää fyysisten kontaktien määrää koko lukion osalta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?