Ylöjärven Uutisten tilausjärjestelmä vaihtuu

Ylöjärven Uutiset on ottanut käyttöön TaikaTilaus-nimisen tilausjärjestelmän. Tämä tarkoittaa sitä, että syyskuusta alkaen lehdet postitetaan ja tilaukset laskutetaan uudesta järjestelmästä.

Ylöjärven Uutisten tilaajien tilaus- ja osoitetiedot on siirretty uuteen järjestelmään sellaisenaan, eikä tilaajan tarvitse tehdä muutoksen eteen mitään. Järjestelmämuutosta on testattu ja harjoiteltu etukäteen, mutta ennakkotesteistä huolimatta pienet järjestelmävirheet ovat mahdollisia.

Jos huomaat paperilehden jakelussa syyskuussa ongelmia, ole yhteydessä Ylöjärven Uutisten tilaajapalveluun, niin korjaamme mahdolliset virheet kuntoon ja toimitamme puutelehden. Normaalistikin puuttuneesta lehdestä kannattaa aina ilmoittaa tilaajapalveluun, jotta jakeluvirhe saadaan korjattua. Voit raportoida jakeluvirheestä osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/jakelupalaute tai soittamalla numeroon 010 5844 570* (arkisin klo 9–12.30 ja 13–15).

*Soitto kotimaassa 010-alkuisiin puhelinnumeroihin maksaa matkapuhelimista 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti. Lankapuhelimesta soiton hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 6,00 senttiä/minuutti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?