Leijonat tarjoavat maksutonta koulutusta liikuntaseuroille – 15 ensimmäistä mahtuu mukaan

Urheiluseurat ovat Lions-klubien tärkeitä avustuskohteita Ylöjärvellä. Nyt leijonat tarjoavat liikuntaseurojen liikuntakasvattajille maksutta Elämisentaitoja Lions Quest -koulutuksen.

Jukka Jalonen suosittelee Elämisentaitoja LQ -koulutusta. koska koulutus antaa käytännöllisiä työkaluja lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.

Lions-klubit muistuttavat, että elämisentaidot opitaan nuoresta pitäen ja elämisentaidot ovat keskiössä joka päivä. Hyvät elämisentaidot johtavat lasten ja nuorten itseluottamuksen, tunne-, vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitojen sekä hyvinvointiosaamisen vahvistamiseen.

Yksilöiden rinnalla huomio kiinnittyy ryhmän keskinäiseen lasten dynamiikkaan, ilmapiirin rakentumiseen ja toisten kunnioittamiseen. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on rakennettu Elämisentaitoja LQ -koulutus.

Elämisentaitoja LQ -koulutuksen suosittelija, leijonavalmentaja Jukka Jalosen sanoo, että liikuntaseurat ovat isossa roolissa lasten ja nuorten kehityksessä. Hänen mukaansa lapset ja nuoret tarvitsevat yhteisiä onnistumisen kokemuksia, jotta he kiinnittyvät liikkumiseen sekä oppivat toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen.

Lions-klubit sanovat, että seuratyöllä on suuri mahdollisuus kasvattaa lapsistamme ja nuoristamme osaavia tulevaisuuden tekijöitä. Elämisentaitoja Lions Quest -ohjelma antaa käytännön työkalut tähän arvokkaaseen työhön.

Elämisentaitoja Lions Quest -koulutus on tarkoitettu esimerkiksi liikuntaseurojen valmentajille ja joukkueenjohtajille. Koulutus on tarjolla Tampereella Varalan urheiluopistolla 21. ja 28. syyskuuta kello 17.30–21.

Koulutus kustannetaan Lions liiton -keräysvaroista ja on osallistujille maksuton. Koulutukseen pääsee 15 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja saa osoitteesta www.lionsquest.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?