Nuoria Somettaa 2020 villitsee Valossa marraskuussa koronatilanteen salliessa

Nuoria Somettaa 2020 -tapahtuma siirettiin koronaepidemian vuoksi keväältä loppusyksyyn.

Nuoria Somettaa -tapahtuma keräsi viime vuonna Koulutuskeskus Valoon yli 500 nuorta. Seuraava Nuoria Somettaa järjestetään marraskuussa, jos koronatilanne sen vain sallii.

Historian kolmas Nuoria Somettaa -tapahtuma oli määrä järjestää huhtikuussa. Esiintyjät oli jo kiinnitetty, mutta koronaviruksen leviäminen vesitti suunnitelmat.

Ylöjärven Uutiset ja Ylöjärven lukion yrittäjyyslinja ovat kuitenkin jatkaneet tapahtuman suunnittelua ja järjestelytoimia.

Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjan 40 nuorta opiskelijaa on jaettu tekijätiimeihin, joilla kaikilla on tapahtuman järjestelyissä omat vastuualueensa.
Tapahtumaa on tukemassa merkittävästi myös Ylöjärven kaupunki.

Tavoitteena on, että Nuoria Somettaa 2020 järjestetään Koulutuskeskus Valossa 12. marraskuuta. Järjestäjät seuraavat koronatilannetta sekä THL:n ja aluehallintoviraston suosituksia.

Ylöjärvelle saadaan jälleen kovia kansallisen tason esiintyjiä, jotka ovat nuorten itsensä valitsemia. Esiintyjät julkaistaan noin kuukausi ennen tapahtumaa. Viime vuonna Nuoria Somettaa -lavalle nousivat rapmuusikko Cledos, sketsiryhmä Blokess sekä hiphop-yhtye Mansesteri. Tapahtuman ensimmäisenä vuonna lavalla oli tubettaja Pinkku Pinsku.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?